Lloc de cerca


Contacte

PSC TORTOSA
C/ Gil de Frederic 2, principal
43500 TORTOSA

977 44 62 91

E-mail: pscgm.tortosa@gmail.com

Fòrum Xeic

Data: 2013-03-20

Per: Ma Rosa Borrás

Assumpte: Plaza del Paiolet

A la plaza del Paiolet, cada bugada perdem un llansol, primer la riuada s'emporta els josc infantils, después trauen los bancs, cada dia hi ha menos llum, posen los contenedros enterrats que fan molta pudor i l'altre dia estaven arreglan les llums del pas de baix lo pont i en son demà encara hi havia menos llums funcionant. Això es una vergonya!

Data: 2013-03-20

Per: Ma Rosa Borrás

Assumpte: Foscor al coll de Sant Joan

Fa uns dies si passaves pel carrer Sant Blai a les 8 de la tarda en punt, estaven totes les botigues del carrer Sant Blai tancades i el carrer feia por de tanc fosc que estava!

Data: 2013-03-05

Per: Ximo Barberà

Assumpte: resposta

Vaig escoltar ahir dilluns per Radio Tortosa una entrevista a Domingo Tomas, ha dit, entre altres coses: " Tortosa no és una ciutat fosca, Tortosa té la llum que pot pagar " Això què vol dir, que està fosca o no ? Sobre si ho està realment o no, no crec que faci falta massa explicacions. Tothom ho pot " veure ".
Respecte la campanya " Xeic, pos com tenen Tortosa ! " del PSC mostrarnt públicament imatges d'incidències o dèficits de manteniment a la via pública, Tomàs, com a regidor directament implicat en les denuncies, és del tot lògic i natural que de gràcia no n'hi faci cap. L'argument per criticar-ho és recorrent i esperable: L'hipotètic mal a Tortosa i la seua imatge. Ho tenia fàcil. Una altra cosa és que hagi encertat. A més afegeix ( com l'alcalde ) que si volen criticar, que critiquin a ell, no a Tortosa. Cosa prou rocambolesca i inútil si tenim en compte que si la crítica es fes personalment, la resposta seria que és una qüestió personal. Llavors, potser el millor seria no fer oposició, o sigui que, " te pongas como te pongas ".........
Recorda el Sr. Tomàs quan el PSC va engalanar la seua seu a la passada festa del Renaixement per tal de contribuir a la festa i a la imatge positiva de Tortosa ? va dir que era " una cosa fora de lloc " . Ho recorda ?.
Tomàs ha utilitzat el mateix contradictori argument en l'enllumenat que amb les incidències denunciades a la via pública en general. Podríem concloure: No està fosca però sí; no està bruta o deixada però sí. És el que es desprèn de les seues paraules quan es justifica dient que " hi ha menys gent a la brigada " i " que les baixes no es cobreixen " . Llavors ?
Honestament, el 90 % de les incidències que s'han pogut veure a les imatges es ressolen amb el treball de 3 persones i 2/3 dies de feina. Això no es pot fer ?
Clar que ara, el Sr. Tomàs ( i l'alcalde ) tenen un problema afegit. Si donen solució als desperfectes ( l'altre problema és que no són qüestions opinables, són imatges irrefutables ) estaran donant la raó a l'oposició ( en la denuncia i amb l'origen de la solució ). De fet, Tomàs ja ha dit que no faran ni més ni menys del que ja tenien previst. Faltaria més, efectivament, no sigui cosa que s'interpreti que ho han fet per que els ho han obert els ull des de fora el govern ( i públicament ).
Com sembla que no podia ser d'una altra manera, ha sortit el " i tu més " . Pos bé, parlant de passat, adjunto l'enllaç d'un vídeo de pocs segons on el Sr. Bel i altres regidors de la llavors oposició feien una " visita d'obres " per tal de denunciar el retard en les obres de la rotonda de la Simpàtica/hospital. Segurament que no els faltava raó, per cert. Això sí, ho devien fer sense parlar de Tortosa ni donar mala imatge, però donant tota la difusió que van ser capaços, com és lògic.
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BylkmQhGmqM

Data: 2013-02-23

Per: Tortosí indignat

Assumpte: Avant¡¡¡

Avant¡¡¡ ajgú els ha de fer obrir els ulls. Que no, que no, que no podem continuar així

Data: 2013-03-01

Per: PSC Grup Municipal

Assumpte: Re:Avant¡¡¡

Moltes gràcies per la teva opinió. Esperem la teva participació i la de molta gent per millorar Tortosa.

Data: 2013-02-21

Per: bandarra

Assumpte: Cartell

Quina basura de pàgina, quan estava Sabata d'alcalde no va fer res.

Data: 2013-02-22

Per: Josep de l'Ebre

Assumpte: Re:Cartell

i tant que va fer , assegurar-se un escó de Senador per designació directa , que ha esdevingut gairebé vitalici , et sembla poc? I a més per uin partit anticatalá com és el PSOE , quina vergonya!

Data: 2013-02-22

Per: Ximo Barberà

Assumpte: Re:Cartell

La basura no és la pàgina ( missatger ) la basura és al carrer. Però clar, la teva firma et delata. Anim. Constato, això sí, que l'insult des de l'anonimat és fa present. Senyal que cou ?

Data: 2013-02-22

Per: Anna Otin

Assumpte: Re:Cartell

Podem tancar els ulls davant de la realitat i fer veure que no existeix, però malgrat tot, la realitat continuarà existint

Data: 2013-02-19

Per: Cinto

Assumpte: Felicitats

Vull felicitar-vos per aquesta iniciativa que heu tingut. Desitjo que es sumi molta gent així com altres grups de l'oposició. Tortosa està deixada de la mà de Déu! I un reflex és l'Estadi Municipal: lo colofó de com governa la ciutat Ferran Bel i companyia! A veure si despertem a la ciutat d'aquest encanteri que ens va vendre CIU!

1 | 2 >>