Lloc de cerca


Contacte

PSC TORTOSA
C/ Gil de Frederic 2, principal
43500 TORTOSA

977 44 62 91

E-mail: pscgm.tortosa@gmail.com

Consell núm. 7 Les burilles

2016-01-11 12:41

La normativa vigent de mesures sanitàries davant el tabaquisme prohibeix fumar en gairebé qualsevol espai tancat. Per això, molts establiments com bars i restaurants han habilitat terrasses a la via pública o en espais privats, o bé han instal·lat petites taules perquè els clients puguin estar dempeus fora de l’establiment mentre fumen. En altres casos, els clients o treballadors esperen a l’exterior fumant fins el moment d’accedir a l’establiment, o bé que surten a l’exterior de forma ocasional per fumar.

Per aquest motiu, és essencial que els establiments instal·lin cendrers en quantitat suficient a l’accés a la vostra activitat.

Si ets fumador, no llencis les burilles al terra. Utilitza els cendrers dels establiments i les papereres, però assegura’t d’haver-la apagat bé abans de llençar-la. Si no ho fas, podries provocar un incendi. Diversos models de paperera disposen d’una placa de metall pensada per poder-hi apagar les burilles.

A més, els propietaris d’establiments que hagin pogut afectar l’estat de neteja del carrer, al final de cada jornada han de procedir a escombrar l’entorn per tal de deixar-lo en unes condicions de neteja similars a les de la resta del carrer, per tal de no entorpir la feina del personal municipal de neteja.

Ajuda'ns a tindre Tortosa neta!